Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kanibal v Rusku zabil tři lidi: Syrové maso snědl a zapil vodkou

Autor: ran - 
16. listopadu 2021
19:56

Vladimir Jadne (32) si jde sednout na doživotí za vraždu tří lidí, které zabil a pojídal. Své oběti zapíjel vodkou. Otřesný případ se odehrál v jedné obci v Rusku.  

Ruského kanibala Vladimira Jadneho (32) poslali do vězení, stráví tam zbytek života. Zabil tři lidi a jejich maso konzumoval. Pojídané ostatky svých obětí zapíjel vodkou. Obec, kde ke kanibalským vraždám došlo, se jmenuje Gaz-Sale a žije v ní 1 721 obyvatel.

První dva lidé padli Jadnemu za oběť 6. března 2021. V jakém vztahu byl k muži (51) a ženě (59), se do médií nedostalo. U soudu podle Daily Star zaznělo, že když se Jadne vrátil z nákupu alkoholu, jeho budoucí oběti se měly objímat, což Jadneho rozzuřilo a po prudké hádce oba napadl a ubodal.

 

„Pak se rozhodl ochutnat jejich maso,” řekla mluvčí regionální policie Inna Nosovaová. „Měl u sebe koupený alkohol, kterým pojídané ostatky svých obětí zapíjel,” dodala mluvčí.

O něco později a na jiném místě Jadne zavraždil třetího člověka, muže ve věku 52 let, a i jeho syrové maso začal pojídat. Jadne byl zadržen několik hodin poté. Ke všem třem vraždám i k tomu, co s těly obětí dělal, se okamžitě přiznal. Psychotesty prokázaly, že kanibal byl během vraždění při smyslech. Doživotní trest za své šílené činy si odpykává v přísně střežené věznici.

U soudu byly prezentovány snímky z rekonstrukce činu, které ukazovaly přibližný vývoj událostí vedoucí ke krveprolití.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání