Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drsný pád motorkáře: Málem spadl pod kola dodávce, jejíž řidič mu nedal přednost

Autor: VaB - 
9. listopadu 2021
00:00

Bílá dodávka prosvištěla křižovatkou jakoby se nic nedělo. Málem ale došlo k tragické nehodě, kdyby motorkář neseskočil z motorky a nesnažil se střetu zabránit. Incident z Bystřice pod Hostýnem vyšetřuje policie. Po řidiči dodávky pátrá.

Asi to měla být normální sobotní vyjížďka, tu ale narušil neomalený řidič dodávky, který přijížděl 30. října po vedlejší komunikaci Meziříčská u obce Bystřice pod Hostýnem. Před křižovatkou měl zastavit, počkat, až všichni projedou a poté jet dál. 

Bohužel tak ale neudělal, do křižovatky vlítl jako smyslu zbavený. Jedoucí motorkář (52) se tak najednou ocitl v nebezpečné situaci. „Řidič motocyklu se snažil střetu zabránit a prudce zabrzdil," uvedla mluvčí policie Simona Kyšnerová. 

Celý nebezpečný incident zachytila kamera. Na záznamu je vidět, jak následně motorkář ze stroje padá, motorka poté jede dál jako neřízená střela. „Utrpěl při tom lehké zranění. Neznámý řidič náklaďáku situaci možná nezaregistroval a z místa bez zastavení odjel. Dechová zkouška na alkohol byla u motocyklisty negativní," dodala mluvčí. 

Policie po řidiči bílé dodávky pátrá, žádá o pomoc. „Zároveň prosíme o pomoc případné svědky, kteří by nám mohli poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče náklaďáku, aby nám zavolali na bezplatnou linku Policie ČR 158 nebo na telefonní číslo kroměřížských dopravních policistů 735 780 170,"doplnila mluvčí. 

Video  Policie hledá řidiče dodávky, motorkář kvůli němu musel seskočit z motorky.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Frantisek_Koudelka ( 9. listopadu 2021 10:52 )

Ty si tam byl, ze to takhle vis Buzianku???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání