Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhada mrtvého bezdomovce: Policie nezná totožnost muže sraženého vlakem ani měsíc po nehodě

Autor: ran - 
2. listopadu 2021
16:43

Už více než měsíc policie zjišťuje totožnost muže, kterého srazil vlak na trati na Chomutovsku. Jednalo se zřejmě o bezdomovce a vlaky zřejmě využíval hlavně k tomu, aby se zahřál a vyspal se.

Na železniční trati mezi stanicemi Kadaň-Prunéřov a Klášterec nad Ohří srazil večer 28. září vlak neznámého muže. Byl na místě mrtvý. Neměl u sebe žádné doklady a policie ani po provedeném šetření nezjistila žádné bližší údaje o něm. 

Jak uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská, jedná se zřejmě o bezdomovce, který se mezi Ústím nad Labem a Chebem vozil vlakem, aby se zahřál a odpočinul si. Mohl prý pocházet z některého města na uvedené trati. „Šetřením bylo zjištěno, že se objevoval v okolí Teplic, Duchcova a Mostu, ale naposledy byl zachycen kamerou v Klášterci nad Ohří,“ upřesnila Glogovská.

Když ho vlak srazil, měl na sobě muž žlutou bundu s reflexními pruhy, modré džíny s opaskem s kovovými cvočky a polo tričko se znakem německého fotbalového klubu Bayern Mnichov.

Policie žádá kohokoli, kdo by mohl přispět informacemi k tomu, aby byl muž ztotožněn, ať se obrátí buď na chomutovské kriminalisty na čísle 702 150 132, nebo zavolá na linku 158.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání