Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Řidič chevroletu vrazil na přechod a zabil chlapečka (†4): Hledá ho policie

Řidič chevroletu vrazil na přechod a zabil chlapečka (†4).
Řidič chevroletu vrazil na přechod a zabil chlapečka (†4).  (Autor: Polská policie)
Autor: yks - 
11. října 2021
11:28

Velká tragédie se stala v neděli 10. října na přechodu pro chodce ve městě Gorzów Wielkopolski v západním Polsku. Řidič bezohledně jedoucího Chevroletu Camaro tam srazil malého, teprve 4letého hocha a zabil ho před očima jeho vlastního otce. Po nehodě nechal auto autem a utekl. Teď po něm pátrá policie.

Jak uvedl portál Fakt 24 s odvoláním na očité svědky, řidič jel velmi rychle a nezvládl svůj vůz. Narazil do BMW, které ho, stále ve značné rychlosti, odmrštilo na přechod. Tam právě přecházel otec se synkem jedoucím na malém kole.

Automobil zasáhl velkou silou dítě, pak vyletěl ze silnice a narazil do budovy. Když řidič viděl, co napáchal, vyskočil z vozu a dal se na útěk. Otec zatím držel v náručí svého mrtvého chlapce. Není divu, že je z toho v naprostém šoku.

Podle policejního mluvčího Marcina Maludyho chtěl řidič BMW odbočit doleva. V té chvíli do něj však narazilo Camaro. Policisté řidiče BMW po nehodě vyslechli a jeho verzi události potvrdila celá řada svědků. Teď by strážci zákona rádi mluvil s mužem, který tohle všechno pravděpodobně zavinil.

Po řidiči chevroletu tedy ze všech sil pátrá policie, která rovněž vyzvala veřejnost, aby pomohla odhalit identitu uprchlého šoféra. Ten údajně zmizel v jednom ze dvorů a podle některých svědectví pro něj mělo přijet jiné auto a vyzvednout ho.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání