Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pátrání po talentované zpěvačce skončilo špatně: Slovenka Janeta (†51) je mrtvá

Autor: jel - 
3. října 2021
15:22

Talentovaná zpěvačka Janeta H. z Bratislavy zmizela 30 září. O den později po ní bylo vyhlášeno pátrání, do kterého se zapojilo velké množství lidí. Na sociální síti sdílely příspěvek policie tisíce uživatelů. V neděli ovšem přišla hrozná zpráva. Janeta byla nalezena mrtvá. 

„Policie žádá o pomoc s pátráním po nezvěstné 51leté Janetě H. Ta byla naposledy viděna 30.9.2021 v místě svého trvalého bydliště, od té doby o sobě nedala vědět,“ uvedli v pátek slovenští policisté na sociální síti.

Všichni doufali, že se nadaná Janeta najde v pořádku. Bohužel v neděli přišel šok. Pohřešovaná byla nalezena mrtvá. Její smrt na facebooku potvrdil jak její syn Jakub, tak manžel Martin. 

„Děkuji všem za pomoc s hledáním mé mámy, velmi si vážím veškeré pomoci. Bohužel, pátrání skončilo, ale ne šťastným koncem. Navždy budeme na mámu vzpomínat,“ napsal Jakub. Jeho otec pak sdílel video, na němž společně s manželkou zpívá láskyplnou píseň

Video  Jak pomoci při pohřešování dětí?  - Videohub
Video se připravuje ...

Uživatel_5549093 ( 4. října 2021 11:05 )

Když má někdo talent, má jej až do smrti. A každý talentovaný nemusí být známý celému světu. Taky jsem ji neznala a netuším co se stalo, ale trochu mi vadí některé negativní komentáře. V každém případě byla na smrt ještě mladá...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání