Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragédie na Příbramsku: Žena spadla z devítimetrové skály! Na místě zemřela

Autor: rc, idh - 
26. září 2021
09:29

Záchranné složky v sobotu odpoledne vyjížděly k Čenkovu u Příbrami. Došlo tam k pádu z devítimetrové skály! Z hřebenu Slonovec v Brdech spadla žena. Přes veškeré snahy záchranářů se ženu nepodařilo zachránit.

K tragédii došlo v sobotu odpoledne. Z hřebenu Slonovec v Brdech spadla žena. Pád z devítimetrové výšky nepřežila. Blesku to potvrdila mluvčí středočeských záchranářů. Záchranáři se pokoušeli několik minut ženu resuscitovat, ale marně. „Podlehla svým zraněním, která byla neslučitelná se životem,“ uvedla Petra Homolová. „Na místo byly vyslány dva vrtulníky. Došlo k pádu ze skály. Jedna osoba na místě zemřela,“ uvedla mluvčí středočeských hasičů Tereza Fliegerová.

Podle informací zpravodajského webu Příbram.cz jde o nepřístupný terén, na místo tedy vyjela hasičská čtyřkolka. Žena tam byla s mužem, který se podle výše zmíněného webu nezranil, ale měl být pod vlivem alkoholu. „Muž jevil známky opilosti, ale vzhledem k jeho psychickému stavu u něj prozatím nebyla provedena zkouška na přítomnost alkoholu nebo jiných psychotropních látek,“ uvedl mluvčí policie Pavel Truxa pro Příbram.cz. Server později doplnil, že muži bylo naměřeno přes dvě promile alkoholu. Podle informací Blesku měla být žena těhotná.

VIDEO: Na místě tragédie zasahovaly vrtulníky i hasiči.

Video  U Čenkova nepřežila žena pád z devítimetrové skály na místě zasahovaly dva vrtulníky.  - Pribram.cz, Tomáš Pečenka
Video se připravuje ...

neznalek88 ( 26. září 2021 19:42 )

Tady něco nesedí. Chápu, že pro těhotnou jsou procházky ideální, ale lézt po skalách a ještě s opilým partnerem, je divné. Kdoví, zda ten opilý partner do ní nestrčil, ať už nešťastnou náhodou nebo schválně. Ona je bohužel mrtvá, on u výslechu bude tvrdit, že si nic nepamatuje.

sasa-tu ( 26. září 2021 17:44 )

Za BLBOST se platí!

welcomet ( 26. září 2021 14:02 )

hm, asi blbnuli, no.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání