Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Neštěstí na svatbě: Kamarádi ženicha vyhazovali do vzduchu a zlámali mu páteř!

Autor: rix - 
25. září 2021
07:31

Ošklivým zraněním skončila svatba v Rumunsku. Ženich Liviu Filimon a jeho nastávající si užívali svatební tanec, když k Liviovi přistoupili jeho přátelé a chystali se ho několikrát vyhodit do vzduchu. To se ale krutě vymstilo. Rumun kamarádům upadl a při pádu si zlomil páteř!

Hrozivý okamžik byl zachycen na kameru. Ještě chvíli před karambolem je na snímku vidět nic netušící nevěsta, jak spokojeně tančí. Když se otočí ke skupině přátel, spatří, jak jejího ženicha Filimona vyhazují do vzduchu. První pokus ještě jeho přátelům vyšel. Když vyhodili Livia podruhé, spadl jim na zem a způsobil si ošklivé zranění. 

Jak uvedl deník Daily Mail, zděšení kamarádi se hned jali Filimonovi pomoci, ale celkovou situaci paradoxně ještě zhoršili. Nešťastný ženich dopadl tak špatně, že si zlomil páteř. Jeho přátelé ho ale zvedli a posadili na židli. Poté už dorazili záchranáři. 

Místní média informovala o tom, že párty po incidentu pokračovala. Nebohý muž už v tu dobu ležel v nemocnici. „Má zlomenou páteř, jeho stav se pozvolna zlepšuje,“ uvedla doktorka Lucia Daniová. „Je hospitalizován na neurochirurgickém oddělení a příští týden se podrobí dalším testům,“ popsala. 

Samotný Liviu v nemocnici mnohé šokoval. Proti svým přátelům prý možná kvůli způsobeným poraněním právně zakročí. „Jsem v kontaktu se svým právníkem, ale pořád se ještě rozhoduji, co vlastně budu dělat,“ informoval. Dodal, že kvůli zranění nemůže pohnout nohama. 

Zobrazit celou diskusi