Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Děsivá nehoda v Bělehradu: Na hřiště s dětmi vjel autobus!

(Ilustrační foto)
(Ilustrační foto)  (Autor: archiv Blesku)
24. září 2021
20:50

Nebezpečná nehoda se stala v pátek v srbské metropoli Bělehrad. Řidič autobusu tam podle všeho nezvládl řízení a vjel svým dopravním prostředkem mezi děti a dospělé rovnou do areálu hřiště. 

Na bělehradském předměstí Zemun vjel v pátek  autobus veřejné dopravy na dětské hřiště a zranil několik lidí, uvedla agentura AP. Zranění podle serveru Danas utrpěly čtyři děti a dva dospělí.

„Nikdo z nich není v ohrožení života, i když dvouletou holčičku se zlomenou nohou a zraněním hlavy si lékaři raději ponechali na jednotce intenzivní péče,“ řekl srbskému rozhlasu a televizi bělehradský starosta Zoran Radojičić, který je původní profesí lékař.

Řidič od nehody odešel

Řidič autobusu, který nezvládl řízení a vjel na dětské hřiště, si podle očitých svědků vzal tašku a odešel z místa nehody. Sdružení soukromých dopravců později upřesnilo, že řidič neutekl, ale odešel na nedaleké autobusové nádraží, aby dispečerům oznámil, co se stalo.

Místní občané tvrdí, že za posledních šest měsíců se tu podobná nehoda stala už potřetí, vylíčil reportér z místa nehody. Kromě dětí, které byly převezeny do dětské nemocnice, byli zraněni i dva cestující z autobusu.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání