Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální konflikt v Zábřehu: Zfetovaný delikvent měl pobodat jiného muže!

Brutální konflikt v Zábřehu: Zfetovaný recidivista pobodal jiného muže!
Brutální konflikt v Zábřehu: Zfetovaný recidivista pobodal jiného muže!  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: rix - 
14. září 2021
20:05

Případ hádky a následného konfliktu s bodným zraněním řeší policisté v Zábřehu na Šumpersku. Násilníkovi, který měl zasadit svému sokovi několik ran, hrozí deset let za mřížemi.

„Šumperští kriminalisté vyšetřují okolnosti násilného incidentu, ke kterému došlo v neděli 12. září 2021 o půl deváté večer v Kozinově ulici v Zábřehu. Jednačtyřicetiletý muž cizí státní příslušnosti tam měl v prostoru parkoviště fyzicky za použití kuchyňského nože napadnout o tři roky mladšího muže a způsobit mu řezná zranění, se kterými musel být ošetřen v nemocnici,“ uvedla mluvčí policie Jiřina Vybíhalová.

Jakkoli hrozivě situace vypadala, napadený muž se ze svých zranění naštěstí zotaví. Údajný útočník měl sice negativní test na alkohol, ale naopak se u něj prokázala přítomnost drog, konkrétně amfetaminu. Policistům se podařilo ho zadržet krátce po incidentu.

„Útočník již čelí obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a také z přečinu výtržnictví. Policejní komisař také podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. V případě prokázání viny a odsouzení hrozí obviněnému dle trestního zákoníku až desetiletý trest odnětí svobody,“ dodala Vybíhalová.

Pro policisty byl muž známá firma. „Nejedná se o jediný skutek, kvůli kterému byl obviněný v posledních dnech v hledáčku zábřežských policistů,“ vysvětlila mluvčí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání