Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Dva dělníky ve Staré Boleslavi srazila sanitka: Jednoho polil vroucí asfalt!

Autor: VaB - 
14. září 2021
15:51

Ve Staré Boleslavi sanitka srazila dva dělníky, kteří pracovali se strojem plným asfaltu. Dodávka skončila poničená, pro těžce zraněného dělníka startoval vrtulník, druhého transportovala sanitka. Jeden z nich totiž polil vroucí asfalt! 

Ulici Boleslavskou v úterý odpoledne uzavřela nehoda sanitky a dvou dělníků. Právě na silnici pokládali asfalt, když je dodávka s majáky srazila. Automobil skončil asfaltem politý z přední části a pravého boku, dělníci ale dopadli o mnoho hůř.

Na místo nehody okamžitě vyjela záchranná služba společně s lékařem. Z pražského letiště Václava Havla vystartoval vrtulník letecké záchranné služby. „Jeden muž utrpěl středně těžká poranění, se zlomeninou stehenní kosti byl převezen sanitkou na centrální příjem Nemocnice Na Bulovce,“ řekla Blesku mluvčí záchranné služby.

Druhého muže transportoval vrtulník do Ústřední vojenské nemocnice v Praze se středně těžkým zraněním pánve. „Jednalo se o dvě sražené osoby, naše jednotka provedla úklid vozovky a asistovala záchranné službě,“ uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Kereková. „Vozidlo v ulici Boleslavská srazilo dva dělníky, kteří zde opravovali silnici. Jeden z dělníků byl během nehody polit asfaltem,“ doplnila mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová

Video  Dva dělníky srazila při práci sanitka.  - Blesk: Václav Burian
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání