Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tělo bez hlavy našli polekaní vodáci v řece Hron: Lidské torzo se vznášelo na mělčině u břehu!

Autor: ran - 
30. srpna 2021
15:01

Tělo bez hlavy se pohupovalo na říční hladině nedaleko břehu, když na něj narazili vodáci, kteří se plavili okolo. Rozeběhla se pátrací akce, hledaly se důkazy a našla se i hlava. Vlaky na nedaleké železnici místem projížděly krokem.  

Ve slovenské řece Hron mezi obcemi Lučatín a Slovenská Ľupča narazili úsekem projíždějící vodáci na tělo bez hlavy. Mužské torzo se pohupovalo nedaleko břehu na mělčině. Polekaní vodáci neváhali a zalarmovali policii.

Na místo dorazila policie i hasiči. Protože se tělo našlo nedaleko železnice, policie projíždějící vlaky zpomalovala, aby zajišťování stop mohlo probíhat bezpečně. Kriminalisté místo zajistili páskami a prohledávali celou oblast kolem nálezu.

Hlavu patřící torzu nakonec našli pár desítek metrů od něj. „Tělo jsme vytáhli na břeh pomocí lan,“ informoval televizi JOJ Pavel Šulák z Hasičského a záchranného sboru v Banské Bystrici. Totožnost mrtvého muže zatím podle policie nebyla zjištěna. 

Více k případu naznačí pitva. „Na určení přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva,“ potvrdila policejní mluvčí Mária Faltániová.

Video  Hasiči a policie prohledávala oblast, k tělu nakonec našli hlavu.  - Repro foto/TV JOJ
Video se připravuje ...

Citronel ( 31. srpna 2021 08:04 )

Asi dlouho bych nespal, kdybych to viděl, ten kdo s tím musí ještě pracovat, co to je za lidi? Jen doufám, že už tu nenastoupil islám, viděl jsem spousty urizlych hlav z jejich zemi.

doktormediciny ( 30. srpna 2021 15:48 )

Skorobych si peisadil, ze kdyz najsou telo bez hlavy, ze pricina bude jasna.Treba ho hodili pod vlak a pak hodili so reky..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání