Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po milostných hrátkách přišla smrt! Patnáctiletá Gabrielly zemřela po sexu se starším mužem

Autor: rix - 
9. srpna 2021
22:26

Mladá Brazilka se oddávala sexu s šestadvacetiletým mužem. Vášnivý románek ale skončil tragicky! Gabrielly začala krátce po sexu trpět vážnými zdravotními problémy a po převozu do nemocnice zemřela.

Patnáctiletá Gabrielly Dicksonová se měla milovat se starším mužem v autě. Podle Brazilce se nebohé dívce udělalo krátce po sexu špatně. Její rty a ruce zbledly, přičemž trpěla těžkými křečemi. I přes včasný zásah záchranných složek se mladou Jihoameričanku nepodařilo zachránit, uvedl portál Daily Star.

Ačkoli lékaři objevili v dívčině pochvě krev, nic nenasvědčovalo jakémukoli fyzickému násilí. Brazilec, který se měl s dívkou vyspat, tak nečelí žádným obviněním. Oddávat sexu se mohou dívky v Brazílii podle zákona již od čtrnácti let. „Policejní stanice Cubatão si vyžádala forenzní vyšetření a případ zaregistrovala jako podezřelé úmrtí,“ stálo v prohlášení policistů.

Náhlá smrt mladé dívky vyvolala zejména mezi dívčinými přáteli a v její rodině nepopsatelný žal. Kamarádi dívce vzdávali hold na sociálních sítích. Gabrielly popsali jako pracovitou, obětavou, šťastnou a všemi milovanou dívku.

makmark ( 10. srpna 2021 02:36 )

panebože, já myslel, že umřela po sexu s okurkou v pochve, sezona hovadin v novinach právě odstartovala

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání