Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická nehoda na železničním přejezdu: Havárii auta s vlakem nepřežil táta (†45) čtyř dětí!

Autor: rix - 
2. srpna 2021
14:53

Děsivou tragédií skončila srážka vlaku s osobním autem na Slovensku. V automobilu seděl otec čtyř dětí, který vlaku vjel přímo pod kola. Tělo řidiče silný náraz vymrštil z vozu. Muž to bohužel nepřežil. 

Strojvedoucí se sice snažil srážce zabránit a brzdil, ale už bylo moc pozdě. K nehodě hned spěchali místní hasiči, informovaly noviny.sk. Ani bojovníci s požáry už ale na tragickém výsledku nehody nic nezměnili.

„Po příjezdu na místo se řidič nacházel mimo vozidlo a v bezvědomí. Záchranáři poskytli muži lékařskou pomoc až do příjezdu sanitky a následně byla vykonána resuscitace,“ uvedl velitel hasičů Martin Podbrežný.

K těžce zraněnému muži spěchal i vrtulník. „Letečtí záchranáři se po příletu přidali k resuscitaci,“ popsala mluvčí Zuzana Hopjaková. Přes snahu všech záchranných složek se muže nepodařilo zachránit. Okolnosti nehody vyšetřuje policie. 

„Alkohol u strojvedoucího byl vyloučen. U nebohého řidiče automobilu bude provedena pitva,“ sdělil mluvčí policistů Radko Moravčík. 

Video  Nehodu auta s vlakem nepřežil otec (†45) čtyř dětí!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

offline ( 2. srpna 2021 15:27 )

To není tragédie, ale zásah vyšší moci, aby se pán nemohl dále množit. Copak nestačilo, že nasekal čtyři děti, které stejně všechny odejdou k nám, nebo dále na Západ, protože na Slovensku se neuživí? Pán byl jen výrobce migrantů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání