Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Motorkář předjížděl přes plnou čáru kolonu aut: Vyděšená žena strhla řízení a havarovala

Autor: js, VaB - 
31. července 2021
13:05

O velkém štěstí může mluvit řidička (40) fiatu, která havarovala kvůli motorkáři, jenž předjížděl u obce Jestřebí kolonu. Vjel totiž do protisměru právě před bezmocnou ženu.

K nehodě došlo v sobotu 24. července po osmé hodině ráno. Žena (40) ve voze Fiat Doblo jela po silnici I/9 od Jestřebí na Prahu. Na rovném úseku se ale před ní zničehonic zjevil motorkář, který tam přes plnou čáru předjížděl kolonu vozidel.

„Řidička fiatu ve snaze vyhnout se čelnímu střetu strhla řízení vpravo, kde se vozidlo při sjetí do příkopu převrátilo přes střechu na kola a následně se vymrštilo zpět na silnici,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková. Ženě se naštěstí nic vážného nestalo, stejně tak i jejím psům.

Po neznámém motorkáři policie pátrá. Muž, který ženě poskytl první pomoc, policii řekl, že incident mohli vidět dva řidiči. Zejména řidič světlého BMW X5 a světlého passatu. I je měl motorkář předjíždět.

„Uvítáme každé svědectví, které povede k vypátrání motocyklisty, a současně vyzýváme i samotného motorkáře k tomu, aby se nám přihlásil a podal nám ke své jízdě vysvětlení. Informace přijímá naše známá tísňová linka 158,“ dodala Baláková.

Jirik-ta ( 31. července 2021 17:08 )

kdo ví jak by to dopadlo. Kamion.

kapturek ( 31. července 2021 16:38 )

mela chu.ja sundat, takovych prasat na motorce neni nikdy skoda,nevim proc ho redakce nazyva MOTORKAREM

Jirik-ta ( 31. července 2021 15:05 )

auto vypadá příšerně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání