Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Při rvačce v Sokolově se zranilo 13 lidí: Měli se jí účastnit i fotbaloví fanoušci

Autor: ČTK - 
27. července 2021
16:34

Karlovarští policisté dnes potvrdili, že účastníky páteční potyčky mezi místními a skupinkou vodáků u vlakového nádraží v Sokolově bylo i několik takzvaných ultras fanoušků týmu hrajícího nejvyšší českou fotbalovou soutěž. Uvedl v úterý krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Incident, při kterém se lehce zranilo 13 lidí, vyšetřují policisté jako přečin výtržnictví.

„V současné době stále probíhají výslechy přímých aktérů potyčky, ale i svědků této události. Kriminalisté taktéž vyhodnocují záznamy z kamerového systému města Sokolov i videa, která byla natočena v průběhu incidentu, a následně zveřejněna na sociálních sítích,“ uvedl Kopřiva.

Při páteční potyčce mezi místními a skupinkou vodáků u vlakového nádraží bylo lehce zraněno 13 lidí. Tři byli vodáci a deset místních, z nichž zdravotníci na místě ošetřili dva.

Nejvážnějším zraněním byla zlomená ruka, kterou utrpěla dvaapadesátiletá žena ze Sokolova. Z dosavadního prověřování policie nezjistila, že by byl mezi zraněnými někdo nezletilý nebo mladistvý.

Podle serveru Romea.cz byli sokolovští obyvatelé, kteří se potyčky zúčastnili, Romové. Server uvedl, že v Sokolově na Romy útočili fotbaloví příznivci pražské Slavie, takzvaní hooligans.

Video  V Karviné se porvalo zhruba 50 dětí a mladistvých. Tři mladíky museli ošetřit lékaři.  - youtube.com
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání