Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Japonec (51) se skoro umasturboval k smrti! Nadrženci při uspokojování praskla cévka v mozku

Japonec (51) se skoro umasturboval k smrti.
Japonec (51) se skoro umasturboval k smrti.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rix - 
29. července 2021
22:55

Jednapadesátiletý Japonec na tuhle masturbaci jen tak nezapomene. Již několikáté obšťastnění za den přineslo single muži výlet do nemocnice. Jeho tělo jako by nápor neustálo a padesátníkovi praskla cévka v mozku. 

Nejmenovaný Japonec začal po ejakulaci trpět. Bolela ho hlava, zvracel a musel být urychleně transportován do nemocnice. Podle lékařů neměl muž ženu a masturboval několikrát denně. To nejspíše vedlo k velkým komplikacím s cévami v hlavě a postarat se o něj museli odborníci v nemocnici v Nagoji, informoval britský deník Metro.

Byl dezorientovaný a měl nízký krevní tlak, což lékaři považovali za běžné příznaky cévní mozkové příhody. Bylo provedeno CT vyšetření jeho mozku, které odhalilo, že utrpěl subarachnoidální krvácení, které je způsobeno prasknutím cévy v mozku a může být životu nebezpečné.

Sexuchtivý Japonec strávil v nemocnici dva týdny, než byl v dobrém stavu propuštěn. Mrtvice mohou být vyvolány fyzickou námahou, včetně sexu, ale mohou být také výsledkem něčeho tak neškodného, ​​jako je kašel nebo vykonávání potřeby na toaletě. Mezi příznaky patří bolestivé bolesti hlavy, rozmazané vidění a citlivost na světlo.

Podle doktora Daniela Walshe byla masturbace a jiné sexuální praktiky příčinou čtrnácti procent ze všech těchto příhod. 

ANO_travit_psy ( 2. srpna 2021 11:48 )

Nezřízená masturbace může vést až k smrti. Důkazem je, že Wencl trousilovic se tu už neobjevuje.

doktormediciny ( 30. července 2021 09:11 )

Ten clanek je velice zajimavy.Dle nedolozench informaci/ a castecne dolozenych/ vedou Japonci intensivni sexualni zivot, coz se projevujev tom, ze procentuelne maji mene rakovin prostaty, hlavne adenokarcinomu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání