Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Marek se šel vyčůrat na skále a zřítil se dolů! Na nohách měl jenom pantofle

Autor: rix - 
12. července 2021
15:43

Děsivý zážitek má za sebou partička mladíků ze Slovenska. Společně se sešli na vyhlídce za Nitrou a klábosili. Když jeden z nich potřeboval na záchod, od kamarádů se vzdálil na okraj kopce a nedopatřením spadl ze skály! S pomocí přátel a hasičů se nešťastníka podařilo zachránit. 

Jednadvacetiletý mladík Marek byl na místě i s partou kamarádů. Od těch se ale v jednu chvíli vzdálil na kraj kopce, jelikož potřeboval vykonat malou potřebu. V ten moment ale všechny zamrazilo. Jeden z kamarádů viděl, jak Marek padá ze skály. Podle přátel padal asi čtyři metry a poté se dokázal zachytit, informovaly noviny.sk.

Dalším chlapcům se podařilo Marka vytáhnout nahoru. Slovák měl štěstí, zranil se jen lehce. Záchranáři pak pomohli zraněného dovést k sanitce. „Z každé strany jsme ho přidržovali a podařilo se mu po vlastních sejít dolů,“ uvedl velitel zásahu Juraj Šinkora. 

Marek si obul pantofle

Mladíci se rozpovídali, že jsou spolužáci z vysoké školy a na místě se po roce společně sešli. Vydali se na skálu, ze které je výhled na město. Podle všeho nehrál v neštěstí roli alkohol, ale špatná obuv. Marek měl na nohou pantofle. Před rokem ze stejného důvodu spadl ze stejného místa i šestnáctiletý chlapec.

Video  Marek (21) z Nitry spadl ze skály.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání