Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Zmatený zloděj na Karlovarsku: Na místě krádeže zapomněl mobil a místo činu omylem zapálil

Autor: jel - 
1. července 2021
10:59

U bizarního případu zasahovali v polovině června policisté z Karlových Varů. Zloděj se tam pokusil vyloupit dva automobily. Nenašel však nic cenného, a tak chtěl zmizet. Na místě činu ale zapomněl telefon. Vrátil se pro něj a na cestu si svítil zapáleným kusem papíru, tím omylem způsobil požár vozu.

Hodně nevydařenou loupež má na svědomí sedmatřicetiletý recidivista. Ten jenom necelý měsíc po propuštění z vězení chtěl v Karlových Varech vykrást dva zaparkované vozy značky Hyundai. Jenže ani v jednom zřejmě nenarazil na to, v co doufal, a tak chtěl z místa činu odejít.

„V té chvíli si však uvědomil, že zřejmě v jednom z vozidel vytratil svůj mobilní telefon. Vrátil se tedy do jednoho z vozidel, a protože byla tma, rozhodl se zde zapálit kus papíru,“ popsala podivný zločin policejní mluvčí Eva Valtová.

Zlodějova improvizovaná pochodeň však po chvíli zapálila celý interiér vozidla a způsobila škodu ve výši 270 tisíc korun. V případě prokázání viny může nešikovný lupič skončit ve vězení až na tři roky.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání