Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policie hledá Jaromíra (47): Může být ozbrojený a nebezpečný!

Policie pátrá po Jaromíru Planičkovi (47), který byl naposledy spatřen večer 16. června na Olomoucku.
Policie pátrá po Jaromíru Planičkovi (47), který byl naposledy spatřen večer 16. června na Olomoucku.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ran - 
23. června 2021
22:17

Policie pátrá po Jaromíru Planičkovi (47), který byl naposledy spatřen 16. června večer na Olomoucku. Podle strážců pořádku může být ozbrojený a nebezpečný.

Pátrání po muži bylo vyhlášeno v úterý 22. června. Je 170 cm vysoký, hubené postavy. Má neupravené hnědočerné vlasy s lysinami a hnědé oči. Poznávací znamení může být tetování na obou ramenech.

Naposledy byl spatřen 16. června v Třebčíně, místní části Lutína na Olomoucku. Tehdy měl přijít na lékařskou prohlídku, kde se ale neobjevil. „Měl se dostavit na kontrolu ke své lékařce, nedorazil k ní však. Do dnešního dne o sobě nepodal žádnou zprávu,“ sdělila ve středu pro Olomoucký deník policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Pohřešovaný muž může být ozbrojený a nebezpečný. Podle tn.cz se možná pohybuje na fialovém kole. Co měl v době zmizení na sobě, policie neví.

„Prosíme občany, kteří by muže někde viděli, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ doplnila Vaňharová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání