Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Stařečka (86) chtěl šéf vyhodit z práce: Ten vzal pistoli a střelil ho do hlavy

Autor: ran - 
11. června 2021
21:44

Felixe Cabreru (86) rozlítilo náhlé propuštění, tak na vedoucího vytáhl pistoli a zastřelil ho. V továrně pracoval desítky let, žádal o prodloužení ještě o jeden rok kvůli finančním problémům.

Stařeček (86) pracoval v továrně na zpracování cukrové třtiny na Floridě 31 let. Přál si v práci setrvat ještě rok, prý z finančních důvodů, napsal Daily Mail

Když se dozvěděl, že o jeho práci vedoucí nemá zájem a nemá prý už chodit, zastřelil šéfa před vchodem do budovy. Mířil na hlavu. Zatímco mrtvého policie našla na místě činu, Cabrera se pohyboval po budově a byl stále ozbrojený.  

Podle zjištění webu bylo vedoucímu 67 let. Na prosbu Daily Mailu o vyjádření pozůstalá rodina doposud nereagovala.

Cabrera je ve vazbě a čeká ho soud, jehož první kolo má proběhnout v sobotu. Bývalý dlouholetý zaměstnanec je obžalován z vraždy. Podle vyšetřovatelů ji měl starý pán předem promyšlenou.

Zástupci zemědělského družstva, pod které továrna spadá, k případu vydali oficiální prohlášení a vyjádřili upřímnou soustrast rodině zastřeleného.

„Jsme zděšeni a zarmouceni z následků nesmyslného násilného činu, ke kterému dnes došlo. Oběť byla součástí naší velké družstevní rodiny a my se modlíme za jeho drahé i za všechny členy našeho týmu,“ uvedli v prohlášení. 

Pod družstvo patří 44 menších až středně velkých pěstitelů cukrové třtiny. Na Floridě se vyrobí každoročně pětina cukru spotřebovaného v USA.

Americká televize WPTV ukázala divákům graf, podle něhož se ve Spojených státech v letech 2013 – 2018 každoročně odehrálo kolem tří stovek vražd na pracovišti. Nejčerstvější statistiky nejsou k dispozici.

krapotkin ( 13. června 2021 17:14 )

Správný postup, jak zacházet s blbým šéfem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání