Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Smrtící tragédie uzavřela dálnici D11: Jak je na tom provoz?

Autor: ČTK - 
25. května 2021
06:17

Po téměř deseti hodinách se v noci na dnešek otevřela dálnice D11 na příjezdu do Prahy, kterou v pondělí odpoledne uzavřela tragická nehoda tří kamionů a dvou aut. Další nehoda se smrtelným zraněním se na D11 také ve směru na Prahu stala na 14. kilometru před půlnocí, provoz se obnovil po víc než čtyřech hodinách. Vyplývá to z informací policie na twitteru a Národního dopravního informačního centra (NDIC).

Video  Smrtící nehoda na dálnici D11  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Při odpolední hromadné srážce aut zemřel řidič jednoho z kamionů, další tři lidé se zranili, z toho minimálně jeden těžce. Nehoda se stala kolem 16:30 na 0,5. kilometru D11 ve směru do Prahy.

Po srážce začalo jedno osobní vozidlo hořet a plameny se rozšířily i na kabinu jednoho z kamionů. Pražští hasiči podle jejich mluvčího Martina Kavky ze zdemolovaných aut vyprostili dva lidi. Po odstranění nehody se provoz obnovil jedním pruhem kolem 00:30 a zcela kolem 02:00.

Úmrtí a zranění

Před půlnocí se na 14. kilometru směrem na Prahu srazilo osobní a nákladní auto, na místo letěl vrtulník se zdravotníky, vyplývá z informací NDIC. „Nehoda si bohužel vyžádala jedno smrtelné, jedno těžké a lehké zranění," uvedla policie na twitteru. Auta mohla podle NDIC místem nehody po jejím odstranění opět projet kolem 04:00.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání