Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrtící útok na maličkého jorkšíra v Přerově: Osudnými se mu staly dva projektily!

Malého jorkšíra někdo smrtelně postřelil (ilustrační foto)
Malého jorkšíra někdo smrtelně postřelil (ilustrační foto)  (Autor: archiv, reprofoto KCAL9)
Autor: ČTK - 
17. května 2021
10:18

Krutý útok na roztomilého mazlíčka řeší policisté v Přerově na Olomoucku. Neznámý necita tam postřelil dvěma diabolkami malého yorkšírského teriéra. Zvířátko se bohužel se zraněními nedokázalo vyrovnat. O několik týdnů později uhynulo.

Dvěma diabolkami zasáhl neznámý pachatel jorkšírského teriéra na dvoře rodinného domu v přerovské části Předmostí. Na zranění zvířete, kterého střely zasáhly do tlamy a páteře, přišel až veterinář, k němuž ho kvůli špatnému zdravotnímu stavu odnesl majitel. Zvíře nakonec uhynulo, po pachateli policie pátrá. Případ policie vyšetřuje pro poškození cizí věci, sdělila mluvčí přerovské policie Miluše Zajícová.

Incident majitel oznámil na policii minulý týden v pátek. „K útoku mělo dojít koncem dubna na dvoře rodinného domu v Přerově Předmostí. Jakmile poškozený zjistil, že pes, rasy yorkshire, není v pořádku, vzal ho na kontrolu k veterináři. Tam se zjistilo, že byl zasažen dvěma diabolkami, jednou do oblasti páteře a druhou v okolí tlamy. Jeden z projektilů mu navíc zůstal v těle," uvedla policejní mluvčí. Přibližně o čtrnáct dní později šestiletý pes na následky zranění uhynul.

bizon_pepa ( 17. května 2021 15:26 )

Jorksir je neuvěřitelně blbě zvíře. Tipnul bych souseda a asi bych se mu ani nedivil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání