Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nestydatá učitelka ocucávala při výuce bradavky neznámého muže! Studenti harašení nahráli

Učitelka sexuálně dováděla s jiným mužem (ilustrační foto).
Učitelka sexuálně dováděla s jiným mužem (ilustrační foto).  (Autor: Reuters)
Autor: rix - 
18. května 2021
20:28

Nezvyklou lekci španělštiny zažili mladí studenti v New Yorku. V průběhu online vyučování tam jejich profesorka Amanda Fletcherová (37) začala ocucávat bradavky neznámého muže. Poté pokračovala ve výkladu. Studenti záznam se sexuálním harašením později nahráli na sociální sítě a průšvih byl na světě. Proti učitelce je vedeno disciplinární řízení.

Studenti s hrůzou i úžasem sledovali, jak jejich učitelka španělštiny saje bradavky neznámému muži při online streamu jedné z lekcí. Učitelka Amanda Fletcherová se měla podle Daily Mailu činu dopustit na střední škole matematiky, vědy a techniky v New Yorku, kterou zastupovala v online podobě.

Nepřijatelné chování

„Tohle chování je absolutně nepřijatelné,“ uvedla mluvčí ministerstva školství Danielle Filsonová. Studenti už dříve muže na streamu zaznamenali, když učitelka jedla špagety. Určitě ale netušili, jakou roli ještě později sehraje. Poté, co ke konci lekce začala učitelka s mužem sexuálně laškovat, studenti neváhali a nahraný materiál zveřejnili na sociálních sítích.

Fletcherová nedala ke svému chování žádné vysvětlení. Podle jednoho ze studentů jejich učitelka po tomto aktu pokračovala v učení a vykládání látky. Podle jedné z verzí si profesorka neuvědomila, že má stále zapnutou kameru.

Líbání bradavek je mezi učiteli v kurzu

Ministerstvo školství po ukončení vyšetřování profesorku přeřadilo, ale podle Filsonové proti ní dále bude vedeno disciplinární řízení. Tento incident není ojedinělým. V dalším z případů na jiné škole byl zachycen na streamu fyzik Ruben Dario Parras, jak líbá bradavky své manželce. Zapomněl si vypnout kameru.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání