Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mámu s třítýdenním miminkem skřípl výtah: Dítě nepřežilo!

S mámou a jejím miminkem se utrhl výtah: Dítě nepřežilo! (ilustrační foto)
Farářka uhořela: Oheň se šířil tak rychle prý i proto, že měla kazatelka doma velké množství knih!  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rc - 
10. května 2021
11:32

Obrovská tragédie se stala v neděli odpoledne v Bratislavě. Do výtahu jednoho z bytových domů v Legionářské ulici nastoupila mladá maminka se svým miminkem, které bylo v kočárku. Ve chvíli, kdy do něj vstoupily, se výtah propadl! Výtah dvojici skřípl, třítýdenní dítě utrpělo těžká zranění, kterým podlehlo.

Hasiči v neděli odpoledne vyjížděli do Legionářské ulice v Bratislavě, aby tam vyprostili z výtahové šachty maminku s jejím miminkem. Podle informací slovenského deníku Nový Čas se stroj ve chvíli, kdy maminka s kočárkem vjela dovnitř, navzdory otevřeným dveřím rozjel!

„Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že zatím z nezjištěných příčin zůstala mezi výtahem a výtahovou šachtou zaseknutá osoba, přičemž ve výtahu se nacházel kojenec, který byl ihned odevzdaný do péče zdravotnické záchranné služby,“ uvedli hasiči na svém facebookovém profilu s tím, že ženu se jim podařilo vyprostit a posléze byla v kritickém stavu převezena do nemocnice. Nicméně miminko se zachránit nepodařilo. Sousedi jsou z události v naprostém šoku. „Tři týdny staré miminko,“ posteskla si jen jedna ze sousedek.

VIDEO: Farářka uhořela: Oheň se šířil tak rychle prý i proto, že měla kazatelka doma velké množství knih!

Video  Farářka uhořela: Oheň se šířil tak rychle prý i proto, že měla kazatelka doma velké množství knih!  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání