Aneta Parišková využila toho, že jejich tři synové mají distanční výuku, a tak je během školního roku mohla vzít do USA, kde už 30 let pracuje a žije její manžel.

„Jsem velmi ráda, že jsme se takhle rozhodli. Já jsem nabrala ztracenou energii a dala jsem se očkovat a chlapci nabírají zkušenosti, intenzivně se učí angličtinu a hodně, hodně sportují,“ svěřila se na instagramu blondýnka, která se v Americe nechala naočkovat proti covidu.

Zatímco manžel se syny na Floridě zůstal, ona už je zpět na Slovensku. „I loni byl s chlapci sám a staral se o ně, když jsem celé týdny proležela v nemocnici. Nyní se však o mě moji kluci bojí méně.“

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Vědí, že na Slovensku nyní absolvuji vyšetření, mnoho věcí vyřeším, zároveň s radostí odvysílám zprávy. A přitom se každý den 2-3 hodiny učím online s mými kluky,“ dodala na sociální síti Aneta.

Ta loni prodělala intenzivní léčbu v onkologickém centru v Bratislavě. Lékaři jí diagnostikovali Non-Hodgkinův lymfom. Po pěti měsících byla z nejhoršího venku, ale musí docházet na pravidelné kontroly a vyšetření.

Fotogalerie
39 fotografií