Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražda pohřešované ženy (†34) na Prachaticku! Podle místních byla těhotná

Policie našla tělo pohřešované ženy. Někdo ji zavraždil!
Policie našla tělo pohřešované ženy. Někdo ji zavraždil!  (Autor: Policie ČR)
Autor: hra, jel - 
3. května 2021
19:33

Od poloviny dubna hledali policisté pohřešovanou ženu z Prachaticka. Pátrání mělo tragický konec. Byla totiž zavražděna! Policie obvinila pětačtyřicetiletého muže, který už byl dříve trestán a nyní skončil ve vazbě.

Žena byla nahlášena jako pohřešovaná v pondělí 12. dubna, kdy s ní naposledy mluvila její příbuzná. Od té doby o ní nikdo nevěděl a bylo zřejmé, že u sebe nemá platební prostředky. Policie proto kontaktovala její známé, ti o ní bohužel nevěděli.

Na stopy narazili policisté už v minulých dnech, drželi je ale v tajnosti. „Pátrání nás dovedlo k vytipovanému objektu, kde bylo nalezeno ukryté tělo ženy. Vše nasvědčovalo násilnému činu. Po provedené pitvě vyšetřovatel obvinil muže z vraždy. Podezřelý skončil ve vazbě,“ řekl policista Jiří Matzner, který dodal, že obviněný byl již dříve trestán a na svobodě byl pouhé dva roky.

Policie našla tělo pohřešované ženy. Někdo ji zavraždil! Policie našla tělo pohřešované ženy. Někdo ji zavraždil! | Policie ČR

Pokud bude odsouzen za vraždu, hrozí, že si za mřížemi pobude až 18 let. Jaký byl motiv vraždy, zjišťují nadále kriminalisté. Podle informací Deníku měla být žena nalezena v Netolicích. Její tělo bylo údajně ve studni. Místní také mluví o tom, že mohla být těhotná. To ale policie odmítla potvrdit.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání