Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kokainová pauza na dálnici D7: Řidič zastavil na odpočívadle, dal si „lajnu“ a odfrčel pryč!

Autor: VaB - 
3. května 2021
10:32

Kokainová pauza na dálnici? Pro řidiče dodávky na slovenské dálnici D7 to nebyl žádný problém. Zastavil, připravil si drogu, šňupl si ji a pokračoval dál v jízdě. K jeho smůle ho ale celou dobu sledovala obsluha bezpečnostní kamery, která míří právě na odpočívadlo. O několik dní později policisté řidiče dopadli, znovu byl pod vlivem drog.

Řidič dodávky značky Fiat zastavil na odpočívadle na dálnici D7 13. dubna letošního roku. Nezastavil však kvůli tomu, aby se protáhl, odpočinul si, nebo se třeba najedl. Posilnit se nicméně chtěl. Místo tatranky si ale pošmáknul na kokainu...

Ke své smůle ale zastavil na odpočívadle, které monitoruje kamera. Operátor ze začátku asi moc nechápal, co řidič v dodávce dělá. Po chvilce mu to ale bylo jasné! Nejdřív si řidič svou krystalickou látku připravoval, poté ji „narýsoval“ na telefonu a trubičkou neomylně vyšňupal. Energií nabitý šofér se pak znovu rozjel a odjel.

Stejnou dodávku pak 28. dubna zastavila hlídka dopravních policistů. „Jejich pozornosti neuniklo, že řidič jevil známky požití omamných a psychotropních látek. Byl mu proto nařízený odběr krve a moči ve zdravotnickém zařízení,“ informovala policie.

Výsledky ukázaly, že je muž pod vlivem kokainu a THC. Pak se jim povedlo zjistit, že jde o stejného řidiče, který byl zachycen na záznamu. Šoférovi proto odebrali řidičský průkaz.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání