Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tragédie na sídlišti: Míša (†31) vyskočila z 8. patra i se svým psíkem! Byla u rodičů na návštěvě

Autor: VaB - 
24. dubna 2021
12:33

Ohromná tragédie otřásla celým sídlištěm v Detve na Slovensku. Michaela (†31) si vzala svůj život! Zemřela po pádu z osmého patra, vyskočila i se svým psíkem, ten ale přežil bez škrábanců. Motiv sebevraždy je nejistý, Míša měla být údajně šťastná. 

O tom, co mladou Michaelu (†31) k tak tragickému konci dohnalo, se jen spekuluje. „Měla nového přítele a práci. Po dlouhé době se zdálo, že je šťastná,“ řekla serveru Pluska.sk sousedka Diana. 

Život se s Míšou nemazlil. „Měla těžké období, kdy neměla ani práci. Před sedmi lety se rozvedla. Měla těžký život,“ dodala. V Detve žena nebydlela, byla tady na návštěvě u svých rodičů. Vyskočit z okna měla ve chvíli, kdy byla doma sama.

Z osmého patra vyskočila i se svým malým psem, tomu se ale nic nestalo. „Já jsem ji našla. Nejdřív jsem si myslela, že zkolabovala, měla srdeční arytmii,“ říká sousedka Jana s tím, že pes Maxík po pádu utekl. „Nakonec se ho podařilo odchytit a nyní je v útulku,“ doplnila. 

Mladou ženu se záchranáři snažili resuscitovat, trvalo to hodinu a půl. Na místě dokonce zasahoval i záchranářský vrtulník. „I přes veškerou snahu se záchranářům nepodařilo obnovit základní životní funkce, pacientka na místě zemřela,“ uvedla mluvčí letecké záchranky Zuzana Hopjaková.

Všechny tato smutná zpráva zasáhla. „Zasáhlo to rodinu, a i nás. Byla jsem u toho po dobu celé záchranné akce. Celou noc jsme nespali, dcerka nešla ani do školy,“ zakončila Diana. Případem se zabývá i policie, která zjišťuje motiv sebevraždy. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Psychoporadna Blesku: Svěřte se, specialisté vám poradí. Psychoporadna Blesku: Svěřte se, specialisté vám poradí. | Blesk.cz

Uživatel_5520277 ( 2. května 2021 13:36 )

Ahojte. Ak ste sa ocitli v životnej kríze, je vám ťažko alebo sa len potrebujete s niekym porozprávať lebo neviete ako ďalej - napíšte nám. Napíšte na našu chatovú poradňu ipcko.sk alebo zavolajte na linku pomoci 0800 500 333. Sme online 24 hodín 7 dní v týždni. Sme tu pre vás. Prosím, neostávajte v tom sami!

Zita Nmekov Hvov ( 26. dubna 2021 09:24 )

Dobře, že pejskovi se nic nestalo. Jinak nezájem

kaonkl ( 25. dubna 2021 04:32 )

Chudák psík. Zažil obrovský šok, je to jediné, co po mladé ženě zbylo a rodice jej nechávají hnít v útulku. Dcera nedojde klidu.

nika70 ( 24. dubna 2021 17:52 )

Já když jsem u své matky na návštěvě, taky mě vydeptá tak, že bych skočila z okna...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání