Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž (22) vylákal dívku (11) k sobě domů: Je to můj kluk, říkala

Autor: štt - 
17. dubna 2021
19:13

Luis Alberto Encarnacion (22) z americké Floridy čelí obvinění ze sexuálního zneužívání dítěte poté, co byla v jeho domě nalezena nezvěstná jedenáctiletá dívka. Čelí ale i dalším obviněním. Kromě něj jsou v případu nejspíš zapleteni další dva mladíci.

V pondělí 12. dubna floridské úřady vyhlásily pátrání po jedenáctileté dívce, která byla následně nalezena v domě Luise Alberta Encarnaciona. Podle policie nyní mladík čelí obvinění ze sexuálního zneužívání.

Policie v případu podezřívá další dva muže - Reginalda Clarka (17) a Jonathona MacGregora (19), kteří jsou spolu s dívkou zachyceni na bezpečnostních kamerách v samoobsluze, odkud měla být násilně odvedena. Úřady se nyní snaží zjistit, zda se podíleli na jejím únosu.

Okresní šerif Chris Nocco se podle webu Daily Star k případu vyjádřil: „Nedokáži si představit žádnou normální situaci, kdy dvaadvacetiletý muž tráví čas s jedenáctiletým dítětem, které unesl.“ Dále prozradil, že holčička považovala Luise za svého kluka. „Všichni víme, že takový vztah není přirozený. Je předem jasné, že Luis se zachoval jako predátor,“ dodal.

Holčičku nevychovávají její biologičtí rodiče: Otec je neznámý a matka je nyní ve vězení. Státní úřady dívce zajistily náhradní péči. Dívka, jejíž totožnost je kvůli její ochraně utajena, se pravděpodobně setkala s mladíkem na sociálních sítích.

Encarnacion čelí obvinění ze zatajování polohy nezletilé osoby, nezákonného používání komunikačního zařízení, sexuálního zneužívání a ublížení na těle proti oběti mladší 12 let. Ke všem zmíněným zločinům se měl po zatčení přiznat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání