Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jakuba (7) z Plzeňska prý macecha zneužívala k sado-maso hrátkám. Případ týrání míří k soudu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rc - 
21. března 2021
16:13

Hrůzný případ zneužívání sedmiletého Jakuba z Plzeňska bude rozplétat soud. Chlapce měla zneužívat a týrat jeho macecha. Šestadvacetiletá partnerka Jakubova otce údajně svého nevlastního syna osahávala, svazovala ho, nutila ho lízat jí různé části těla! Vyšetřovatelé zároveň z jejího telefonu a tabletu měli získat šokující fotografie.

Plzeňskem otřásl případ zneužívání nezletilého Jakuba. Sedmiletého chlapce podle informací zpravodajského webu Novinky.cz měli rodiče ve střídavé péči, při čemž měl Jakub svého otce navštěvovat jednou za čtrnáct dní.

Jakubův otec žil se svou novou šestadvacetiletou partnerkou a malý chlapec k nim údajně nechtěl chodit. Později vyšlo najevo proč a důvod všechny šokoval.

Jakub měl být podle výše zmíněného webu zneužíván otcovou novou partnerkou, která ho měla nutit k provádění sadomasochistických hrátek! Školáka údajně zavírala do kumbálu, v němž byl, dokud se nepomočil a nepokálel. Posléze ho nechala, aby to po sobě uklidil. Svazovala ho k posteli a přelepovala oči lepící páskou.

Macecha mu prý dávala do úst roubík

Do pusy mu měla dávat roubík. To však nebylo všechno. Kriminalistům chlapec popsal další hrůzy, které se měly dít při pobytu u jeho otce. Macecha se před ním měla procházet nahá, osahávat mu intimní partie a nutit ho, aby ji olizoval na různých partiích těla.

Kriminalisté zároveň získali fotografické důkazy, na nichž je žena s nebohým chlapcem. „Na jednom snímku je sama s obnaženým prsem, u kterého drží přitisklého chlapce. Na jiné fotce je zase hoch po krk zabalený v černém pytli s páskou přes oči a v ústech s kuličkou spojenou provázkem s dalšími kuličkami,“ uvedl zdroj pro web.

Chlapec je psychicky poznamenaný

Odborníci uvedli, že zneužívání chlapce psychicky poznamenalo. Případ míří k soudu a obžaloba pro ženu, která nemá trpět sexuální či duševní poruchou, navrhuje šest let za mřížemi.

VIDEO: Sexuální zneužívání dětí v Česku: Tresty, léčba a rozhovory s pachateli

elopapx ( 21. března 2021 18:21 )

Zveřejnit jméno a adresu. ŽÁDNÝ soud...

Milunavivi ( 21. března 2021 18:15 )

6 let???? Ste se zblaznili??? Minimalne20!!!!

e.lesanova ( 21. března 2021 16:50 )

Tohle zvrácené monstrum by už nikdy nemělo z vězení vylézt...Normální rodiče aby dnes "pohledal"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání