Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tyran (53) zakazoval ženě vídat příbuzné: Návštěvě vyhrožoval sekerou!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk:David Malik - CNCenter A.S.)
Autor: jel - 
16. dubna 2021
12:08

Případ týrání šetří policie na Sokolovsku. Dlouhé tři roky měl muž fyzicky i slovně napadat ženu, která s ním žila v domě. Zakazoval jí prý dokonce vídat se s rodinou, a když jednou objevil v domě příbuznou ženy, vyhrožoval jí sekerou. V případě prokázání viny muži hrozí až osm let vězení.

Týrání mělo probíhat od roku 2017 do roku 2020. V dubnu minulého roku se po hádce a dalším útoku tyrana napadené podařilo vyběhnout před dům a zavolat policejní hlídku. 

Vyšlo najevo, že se nejedná o ojedinělý případ a nebohá dvaapadesátiletá žena je zřejmě týraná už dlouhé roky. „Měl ji vulgárně urážet a vyhrožovat jí. Taktéž jí měl zakazovat setkávat se s rodinnými příslušníky,“ uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Zašel dokonce tak daleko, že když jednoho dne našel doma příbuznou ženy, vzal sekeru a začal jí vyhrožovat! „V první polovině roku 2019 měl na posteli ležící ženu fyzicky napadnout několika ranami pěstí do oblasti hlavy,“ dodal mluvčí.

Tyrana nyní policie obvinila z trestných činů týrání a nebezpečného vyhrožování a je proti němu zahájeno trestní stíhání. Může skončit za mřížemi až na osm let.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání