Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Vdova promluvila o záhadném zmizení mladé mámy (20) a syna (4): Zabil je můj manžel!

Angela a její syn Thomase zmizeli beze stopy.
Angela a její syn Thomase zmizeli beze stopy.  (Autor: Facebook/Justice for Angie)
Autor: rix - 
14. dubna 2021
09:32

Podle tiskové zprávy sdílené úřadem šerifa v okrese Fulton byly odhaleny nové informace v případu zmizení Angely Mack Coxové (20) a jejího syna Thomase „Mikeyho“ Rattewa (4). Tito dva měli být v roce 2002 zavražděni a ukázalo se, že za jejich vraždou stál muž jménem Clarence Krusen a řekl o tom své ženě. Poté byl v roce 2012 zastřelen v Texasu.

Detektivové promluvili s jeho vdovou Barbarou. Ta se měla s Clarencem poprvé setkat na podzim roku 2002. Zavražděná měla podle serveru Complex pracovat na jejich farmě v Altonu ve státě Missouri.

Poté se chtěla přestěhovat do Kalifornie a v souvislosti s tím podepsala papíry, aby Krusenovi mohli adoptovat jejího syna. Krátce potom ale otočila a syna požadovala zpět. „To naštvalo mě i manžela,“ uvedla Barbara.

Když se Angela vrátila na farmu, ona i syn náhle zmizeli. „Po Angele nebo Mikeovi nezbyly ani stopy,“ řekla Barbara. Clarence Krusen měl oba zabít a jejich těl se zbavil v peci, kterou měli na statku. Dodala, že Clarence Barbarě o vraždě řekl o několik let později, když řekl, že se pece potřebují zbavit. Vzhledem k tomu, že pec byla odstraněna, nebyly nalezeny žádné stopy ani pozůstatky obětí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání