Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Babička našla svá tři vnoučata mrtvá: Zavraždit je měla jejich vlastní máma

Autor: rc - 
12. dubna 2021
13:17

Ohavný zločin měla spáchat máma z Kalifornie. Liliana Carrillová byla zadržena v souvislosti s násilnou smrtí jejích tří dětí! Bezvládná těla svých vnoučat našla v bytě v Los Angeles jejich babička, jež se vracela z práce. Strážci zákona začali okamžitě pátrat po jejich matce, která údajně po zločinu měla ukrást auto. Policisté ji nakonec zadrželi, když se snažila ujet z města.

Městskou čtvrť Reseda v kalifornském Los Angeles šokovala smrt tří dětí, kterým mělo být pod pět let. Jejich těla našla v sobotu v dopoledních hodinách jejich babička. Podle informací britského deníku Daily Mail svá vnoučata našla v tratolišti krve. Měla být ubodána k smrti, ovšem policie tuto informaci nepotvrdila. Vyšetřovatelé začali pátrat po matce dětí Lilianě Carrillové, kterou považují za hlavní podezřelou v případu.

„V tomto bodě je podezřelou v případu, ale nevylučujeme další lidi,“ uvedl policista Raul Jovel pro britský deník. Jakmile policisté začali po ženě pátrat, dostali zprávu, že měla ukrást vozidlo. „Obdrželi jsme zprávy, že odcizila vozidlo v Bakersfieldu a zřejmě řídí ukradenou stříbrnou toyotu,“ uvedla losangeleská policie na sociální síti Twitter. Podle informací televize NBC News se matku podařilo zadržet až 322 km od Los Angeles. Žena byla zadržena a skončila ve vazbě.

Carrillová měla instagramový účet, který byl již smazán. Na jejím účtu byl zároveň odkaz na blog, který si vedla a na němž publikovala různá motivační sdělení a zároveň přiznání o sobě. Bezpočet příspěvků byl ohledně rodičovství. Zároveň kritizovala pořad Náctileté maminky, které podle ní fyzicky a emocionálně zneužívají své partnery a poté ze sebe dělají oběti.

VIDEO: Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu.

Video  Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu.  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání