Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matku obvinili z vraždy syna (†6)! Zabila ho prý koktejlem drog, aby získala peníze z pojistky

Ashley Marksová byla obviněna z vraždy svého syna Jasona Sancheze-Markse (†6).
Ashley Marksová byla obviněna z vraždy svého syna Jasona Sancheze-Markse (†6).  (Autor: Houston Police Department/Dignity Memorial)
Autor: shp - 
9. dubna 2021
19:22

Tohle, že má být matka? Ashley Marksová (25) z amerického Houstonu byla ve středu zatčena kvůli smrti svého teprve šestiletého syna Jasona Sancheze-Markse, který zemřel loni v červnu. Policie ji viní z toho, že mu podala koktejl drog a usmrtila ho, aby získala peníze z pojistky.

Jak uvedl portál New York Post, žena byla obviněna z obzvláště závažného zločinu vraždy. „Domnívám se, že otrávila své dítě, aby jí byly vyplaceny dvě pojistky, které svému synovi zřídila měsíc před jeho smrtí,“ prohlásil žalobce Gilbert Sawtelle z Kanceláře okresu Harris.

Smrtící koktejl drog

Evidentně musela vědět, co dělá, protože Marksová pracovala jako pojišťovací agentka v Texasu. Podle webu ho měla předávkovat strašlivým koktejlem drog, v němž byl i metamfetamin. Malé tělíčko chlapce takový nápor nelegálních látek nevydrželo. Hoch po jeho pozření zemřel.

Nedlouho před svou smrtí přitom chlapec bydlel se svou čtyřletou sestrou u dědečka. Obě děti měly onemocnět tuberkulózou. Matka je navštěvovala jenom kvůli tomu, aby jim podávala léky. Ty ale nechtěla dívenka brát. To jí možná zachránilo život, jelikož její bratr léky rozhodně nedostal.

Chlapce našel dědeček

Když se chlapci začalo dělat zle, zavolal chlapcův děda pouze matce. Záchrannou službu neuvědomil. Na sklonku června pak našel svého vnuka v bezvědomí. To už sice zalarmoval policii, ale když strážci zákona přijeli na místo, bylo už na záchranu dítěte pozdě. Matka zůstává ve vazbě. Kauci jí zamítli.

Video: Brutální vraždy stopařek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání