Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nadržený pár se vloupal do kina, nabral si popcorn, nalil si pití a pak měl v sále sex!

Nadržený pár se vloupal do zavřeného ruského kina.
Nadržený pár se vloupal do zavřeného ruského kina.  (Autor: Instagram)
Autor: shp - 
22. března 2021
19:34

Mladý, drzý a nadržený. Přesně takový byl pár mladých Rusů, který se během lockdownu vloupal do zavřeného kina Kinograd v Petrohradu. Tam ukradl popcorn, pití a pak se nestyděl oddat se sexuálním radovánkám.

Jenže sexuchtiví Rusové si neuvědomili, že i v uzavřeném kině stále běží bezpečnostní kamery a nachází se v něm ochranka. Mladík se svou vyvolenou si proto v klidu nabrali popcorn, nalili pití a vydali se do sálu.

Tam se pohodlně usadili, ale u sezení dlouho nezůstali. Zanedlouho se nadrženci sesunuli k zemi a začali se po sobě plazit v rytmu mladické touhy. Ano, nestoudně začali souložit. Jenže to už si to do sálu mířila ochranka.

Přistiženi in flagranti

Jakmile rozsvítila světla, žena ze svého amanta seskočila a tvářila se jakoby nic. Jenže záznam mluví o jejím nemravném chování jasně. Je to nestoudná nestyda! Co následovalo po zadržení páru, je však více než překvapivé a nečekané.

Jak uvedl web LADbible, nejenom že nebyli sexuchtivci potrestáni, ale mluvčí kina prohlásil, že jakmile po lockdownu znovu otevřou, dostanou oba vstupenky zdarma. To vyvolalo velkou vlnu nevole u široké veřejnosti.

Odměna za vloupání

Pár totiž nerespektoval pandemická opatření, která platí pro všechny. A nakonec za to bude odměněn. Publicita pro Kinograd je sice dobrá věc, ale po špatných činech by měly přijít následky. Zda se případem zabývá policie, není jasné.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání