Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Groteska z Chabařovic: Policisté hasili požár děravými kbelíky!

Autor: VaB - 
3. března 2021
18:49

Hasicí přístroj nestačil, tak si hlídka strážníků a státní policie v Chabařovicích musela poradit s tím, co našla. Požár osobního auta se jim podařilo uhasit pomocí kbelíků s vodou. Video ukazuje pořádnou grotesku, několik z nich bylo totiž děravých, a než policista k hořícímu autu doběhl, voda stačila zase vytéct.

Dostali oznámení, rychle skočili do auta a spěchali k hořící popelnici do Chabařovic na Ústecku. Když hlídka strážníků dorazila na místo, od popelnice stačil chytit už i osobák zaparkovaný hned u vzrostlého stromu.

K místu poté dorazila i hlídka státních policistů. Hasiči stále nejeli. Hasicí přístroj požár auta nezkrotil. Po chvilce se strážníkům a policistům do ruky dostal kýbl, pak další tři. A tak začala pořádná groteska. Čtveřice policistů běhala s kýbly sem a tam.

Některým se podařilo k místu doběhnou s plným kýblem vody, jiným zase s téměř prázdným. Děravým dnem totiž utíkalo velké množství vody. Nakonec se jim požár podařilo téměř zlikvidovat, zbytek udělali hasiči. „Hořelo v motorové části osobního auta. Hasiči požár zlikvidovali během 30 minut od vyhlášení poplachu,“ uvedli bojovníci s požáry. 

Video  Požár auta v Chabařovicích.  - MP Chabařovice
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání