Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadná smrt krásné učitelky Violy (†34): Na zdrcenou maminku čekala další rána

Autor: jel - 
25. února 2021
11:52

Krásnou učitelku, modelku a cestovatelku Violu M. našli na počátku listopadu roku 2019 dělníci v bratislavském přístavu. Byla v hrozném stavu a měla mnoho zranění. Převoz do nemocnice už nepřežila. Nad její smrtí se vznášely otazníky a policie případ vyšetřovala jako zabití. Nyní, po více než roce vyšetřování, přišel konec. Kriminálka zastavila trestní stíhání.

Smrt Violy zasáhla každého, kdo ji znal, byla totiž opravdu laskavá a milá. Pomáhala v dětském domově v Kambodži, studovala na filozofické fakultě, hodně cestovala a pracovala jako příležitostná modelka a učitelka v jazykové škole. 

V den, kdy byla naposledy viděna živá a zdravá, se účastnila své vlastní vernisáže v Bratislavě. Z té však odešla. Našli ji na břehu Dunaje v hrozném stavu. Byla velmi spoře oděná, měla zlomený obratel, odřená kolena a další velmi vážná vnitřní zranění. Byla promrzlá, ale ještě žila. Převoz do nemocnice ovšem nezvládla. Příčinou smrti byla embolie.

Její smrt vyvolala velké obavy, právě s ohledem na povahu jejích zranění. Lidé se domnívali, že se stala obětí násilného trestného činu. Jako zabití také policie případ vyšetřovala, nakonec však došla k závěru, že její smrt nebyla zaviněna cizí osobou. Z přístupů k sociálním sítím kriminalisté zjistili, že chvíli před tím než zemřela, telefonovala se svou matkou, poté se pokoušela spojit s pastorem Vladimírem Žákem z křesťanské komunity, což se jí nepovedlo. „Naposledy jsme se spolu bavili týden před její smrtí. Nezdála se mi ve své kůži. Zdálo se mi, že se mi chce s něčím svěřit, ale zároveň to nedokáže,“ prozradil duchovní.

„Vyšetřovatel bratislavské krajské kriminálky dne 24. 2. 2021 zastavil trestní stíhání v trestní věci zabití 34leté Violy. Bližší informace, které vedly k zastavení stíhání, poskytne Krajská prokuratura v Bratislavě, která má právo informovat o případu,“ prozradil TV JOJ bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff. Prokuratura však zatím podle televize žádné detaily neposkytla a pouze uvedla, že po skončení vyšetřování bude zveřejněna kompletní tisková zpráva. 

To je špatná zpráva pro Violinu maminku Melanii, která se již dříve serveru Plus Jeden Deň svěřila, že s tímto závěrem kriminalistů srozuměna určitě není. „Já s něčím takovým určitě nesouhlasím. Policisté znají můj názor,“ uvedla již dříve.

Video  Záhadná smrt krásné učitelky Violy: Vyšetřování bylo uzavřeno.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

abaron ( 26. února 2021 23:48 )

...THULE & VRIL...
...Heinrich Himmler = Rudolf Hess... + Wewelsburg v Severnom Porýní-Vestfálsku +-= rytíř černého slunce...
...a hviezdička nakoniec... Maria Orsic/Orsitsch...
vsjo jasno bukvy

abaron ( 25. února 2021 23:13 )

. ..vojenčinu kartičku ste tiež preverili ??? ... někdo vypadá jak nácek .... soudruzi ...

Tariq ( 25. února 2021 22:11 )

Tak se potvrdilo, co si myslím od začátku. Pokus o sebevraždu, skočila z nějakého mostu do Dunaje, ale dopadla na dno případně na nějakou konstrukci, od toho ta zranění. Mohla se pak doplazit kus od řeky. Po nepovedené sebevraždě se mohlo stát, že chtěla přece jen žít...

abaron ( 25. února 2021 16:42 )

...sama - zlynčovaná...a mokrá... na sekeru podpísala dušu... Go to hell game

abaron ( 25. února 2021 16:38 )

zmagnetizovaná na rudě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání