Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nájemná vražda? Tanečnici Natálii (†30) zastřelili na ulici: Prý byla milenkou ženatého, vysoce postaveného politika

Autor: ran - 
29. prosince 2020
13:20

Krásnou ruskou tanečnici Natálii Proninovou zastřelil z těsné blízkosti neznámý maskovaný pachatel. Stalo se tak poté, co se prý provalila její milostná aférka s ženatým mužem. Ruská média přinesla spekulaci, že jejím milencem měl být jistý vysoce postavený politik, prý dokonce poslanec. Stála ji milostná aféra život?

Smutnému konci talentované ruské tanečnice Natálie Proninové (†30) měla předcházet divoká výměna názorů, k níž mělo dojít mezi ní a manželkou jejího údajného milence. Tanečnice podle spekulací médií měla chodit s vysoce postaveným politikem. Poslední okamžiky mladé ženy byly zachyceny pouliční bezpečnostní kamerou, když se Natalie právě vracela z taneční hodiny.

Na záběrech je vidět, jak se k ní zezadu nenápadně blíží útočník, který ji vzápětí připravil o život. Podle policie se mohlo jednat o nájemného vraha, právě kvůli jejímu napojení na politika. Vrah měl při útoku použít takzvaný zábleskový granát, aby odlákal pozornost případných svědků. 

Zločinec měl na hlavě kapuci a na tváři sluneční brýle s rouškou. Ke střelbě měl použít zbraň původně určenou jen k sebeobraně, která ale byla upravena tak, aby se z ní dalo střílet skutečnými smrtícími náboji.

Informace o milenci z řad poslanců přinesl médiím policejní zdroj a podle ruského deníku Moskevský komsomolec se nyní policie možnou souvislostí s vraždou důkladně zabývá. Proninová měla být v dlouhodobém tajném vztahu s jistým bohatým mužem, údajně vysoce postaveným politikem, který se věnoval bojovým uměním. V létě se ale prý o všem dozvěděla jeho manželka a Natálii vyhrožovala. Ve hře jsou ale i jiné vyšetřovací verze.

Natáliin přítel Alexandr Kravčenko (33) podle webu Sun jakoukoli spojitost se zločinem odmítl. Byl prý tou dobou na krymské Jaltě, kde pracuje. Řekl, že jeho přítelkyně měla jednoho neodbytného obdivovatele a kromě toho i vysoké dluhy. Potřebovala prý splatit v přepočtu 170 tisíc korun.

I přátelé tanečnice se přiklánějí k verzi s obdivovatelem. Měl se jí prý pomstít některý z nápadníků, kterého v minulosti odmítla. Kolegyně zavražděné si je tím prý naprosto jistá. „Natálie nejenom úžasně tancovala, ona i úžasně vypadala. Byla skutečně překrásná,“ uvedla pro ruský deník. Jiná Nataliina kamarádka jménem Valerie má dokonce i přesnou představu, kdo za její smrt může. „Znám jen jednoho jejího obdivovatele, který by byl schopný ze žárlivosti zabíjet,“ řekla ruskému deníku. Objasnění zločinu budou muset přece jen nechat na policii.

user ( 29. prosince 2020 19:35 )

Pořád jedno a to samé dokola. Co je na tomto příběhu tak výjimečně, že Blesku stojí za to ho vyvěsit na stránkách. Takových určitě "talentovaných" hetecek, tanečnic, umělkyň či designerek je, napříč světem, miliony, ale dostat se na vrchol, tak to o talentu určitě není. Nějak si nevzpomínám, že by podobný problém měly pokladní z Lidlu či postačky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání