Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Katku v Pardubicích bezdůvodně napadl muž (27): Policie ho dopadla!

Napadená Katka skončila se třinácti stehy.
Napadená Katka skončila se třinácti stehy.  (Autor: Facebook)
Autor: VaB - 
25. prosince 2020
13:59

Na konci listopadu došlo v Pardubicích k brutálnímu útoku na mladou dívku. Neznámý muž jí napadl a okradl. Dlouho žila ve strachu, teď se jí ale může ulevit. Policie násilníka chytla!

Mladou Kateřinu ke konci listopadu bezdůvodně napadl neznámý muž v Pardubicích u nábřeží Závodu míru. Při procházce narazila na muže v černé bundě s kapucí, který měl roušku a čelovku a nahlížel do zaparkovaných aut. 

„Dceru srazil na zem, udeřil několikrát něčím do hlavy, myslí, že to byl obušek, tím si ale není jistá. Ukradl mobil - iPhone 11 bílý a utekl,“ popsala hrozný incident vyděšená maminka napadené dívky. K příspěvku připojila fotografie Katčiny rozbité hlavy.

Napadení žena skončila se třinácti stehy, to nejhorší je ale trauma. Případem se samozřejmě začala zabývat i policie. A nakonec se jim podezřelého muže podařilo dopadnout! 

„Rádi bychom uklidnili veřejnost, podezřelého jsme dopadli a muž skončil ve vazbě. Jedná se o sedmadvacetiletého muže, který není policistům neznámý, v minulosti byl odsouzen za majetkovou trestnou činnost,“ informovala policejní mluvčí Dita Holečková.

Vyšetřování je ale na samém počátku, z taktických důvodů proto neuvedli, jak byl muž dopaden. „V případě odsouzení mu za trestný čin loupeže hrozí trest odnění svobody dva až deset let,“ dodala. Muž je v současné době ve vazbě.

Video  Mladík u sebe doma týral svého psa, švihl s ním o zem a pak do něj kopl.  - Facebook.
Video se připravuje ...

dedeha ( 25. prosince 2020 14:46 )

Stredoveké tresty. Začal by som tým, že by som mu rozkopal gule. A potom by som ďalej oslavoval sviatky lásky a pokoja.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání