Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ďábelská matka téměř rok věznila dospělou dceru: Musela nosit pleny a jíst z misky jako pes

Dospělou dívku věznila téměř rok ďábelská matka. Měla plenky a misku na jídlo jako pes
Dospělou dívku věznila téměř rok ďábelská matka. Měla plenky a misku na jídlo jako pes  (Autor: Police)
Autor: DH - 
17. prosince 2020
18:15

Zdravotní sestra čelí obžalobě za to, že na celých 11 měsíců uvěznila svoji dospělou dceru v temné koupelně s rozbitým WC, bez tekoucí vody, s plenkami a miskou na jídlo.

Žena jménem Lisa M. Bullock-DeLorenzová (43) je obviněná, protože byla v březnu anonymním oznámením nahlášena policii, která zjistila, že vězní svoji sedmadvacetiletou dceru u sebe v koupelně, kde nebyla tekoucí voda.

Policie v New Jersey v USA dívku skutečně v místnosti objevila a nechala ji v zuboženém stavu odvézt do nemocnice. Bullock-DeLorenzová byla obžalována z omezování osobní svobody nejvyššího 3. stupně, z ohrožení třetí osoby a ze špatného zacházení se zdravotně postiženou osobou.

Vězněná dívka je podle posledních zpráv fyzicky i mentálně zaostalá. Věznění na ní mělo fatální následky, byla slabá a podvyživená, pokrytá výkaly a močí. Na sobě měla plenky pro dospělé, na zemi ručník a misku s jídlem.

Podle obžaloby matka uvěznila svoji dceru poté, co dívka utekla z domova a byla nalezena, jak bloudí kolem silnice. Bullock-DeLorenzová navíc postiženou dívku adoptovala, nebyla její pravou matkou. V péči měla další tři muže, u jednoho už se prokázalo, že byl rovněž jako dítě týrán.  

Wells ( 17. prosince 2020 21:45 )

A všichni musí držet huby jinak jsou označený za rasisty.

krapotkin ( 17. prosince 2020 21:30 )

A tohle pak vytlouká výklady a vařvává cosi o BLM.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání