Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Řidič (†52) po nehodě v Klášterci nad Ohří uhořel v autě: Hasiči cestou na místo havarovali

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK - 
5. prosince 2020
18:18

Při čelním střetu dvou vozů v Klášterci nad Ohří na silnici 13 v sobotu odpoledne zemřel dvaapadesátiletý řidič fordu. Ve voze zůstal zaklíněn a uhořel. Zranění utrpěli další čtyři lidé. Cestou k nehodě havarovali hasiči. Silnice první třídy je v místě nehody uzavřená, objízdná trasa vede z Perštejna přes Okounov, Oslovice a Kotvinu do Klášterce. Policie odhaduje, že provoz se podaří obnovit kolem 20:00.

Tragická nehoda se stala na výjezdu z Klášterce kolem 13:30. „Řidič SUV jel od Klášterce na Karlovy Vary, dostal smyk a přejel do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím vozem,“ uvedla mluvčí policie Jana Slámová. Ve fordu cestovaly tři osoby, dvěma spolujezdcům se z hořícího auta podařilo dostat ven.

Mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník uvedl, že při nehodě těžké zranění utrpěli muž a dítě. „Oba jsme transportovali do ústeckého traumacentra. Žena s lehčím zraněním byla k vyloučení vážnějšího zranění odvezena do kadaňské nemocnice,“ řekl.

Podle něj také ošetřili muže, který se zřejmě snažil pomáhat posádce z hořícího auta. Má popálené ruce. Cestou k této nehodě havarovala cisterna hasičů z jednotky v Klášterci. „Příslušníci jsou všichni v pořádku, akorát bude škoda na autě,“ dodal operační důstojník hasičů. K předchozí nehodě byly podle něj neprodleně vyslané jiné dvě jednotky hasičů.

VIDEO: Tragická nehoda u Kostelce nad Černými lesy

Video  Tragická nehoda u Kostelce nad Černými lesy.  - David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání