Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Při nehodě u Kostelce nad Černými lesy zemřela máma s dcerou: Nelu s Věrkou oplakávají místní hasiči

Autor: VaB - 
5. prosince 2020
05:01

Tragicky skončila čtvrteční nehoda dvou aut u Kostelce nad Černými lesy. V červené hondě zemřely dvě ženy Nela s Věrkou. Jde o maminku a dceru. Patřily ke kosteleckým dobrovolným hasičům, ti je teď oplakávají.

Kluzká silnice a sníh patrně stojí za tragickou nehodou, jež se stala ve čtvrtek u Kostelce nad Černými lesy. Střet dvou vozidel, který patrně způsobila kluzká vozovka a smyk, si vyžádal životy dvou žen (†51 a †18) z červené hondy.  

K nehodě došlo kolem osmé hodiny ranní. Silnice byla několik hodin uzavřená. „Z havarovaného vozu byly vyproštěny dvě ženy, které nejevily známky života a byla u nich konstatována smrt,“ řekla Blesku mluvčí policie Michaela Richterová

Z druhého vozu vyvázla posádka s lehčím zraněním. „Jednalo se o boční náraz. Jeden z řidičů zřejmě dostal smyk,“ doplnila mluvčí policie. Červený vůz pak odtáhla odtahová služba. Podle deformace bylo vidět, že auto zřejmě narazilo bočně do stromu. 

Jste v našich srdcích

Při nehodě zemřela mladá Nela a Věrka. Podle informací Blesku jde o matku s dcerou. Obě patřily k místní jednotce dobrovolných hasičů z Kostelce nad Černými lesy. „Se smutným srdcem Vám oznamujeme, že dnes v dopoledních hodinách, při tragické autonehodě, nás navždy opustily dvě členky našeho sboru,“ napsali hasiči na Facebooku.

„Obě se věnovaly spolkové činnosti, reprezentovaly náš sbor na mnoha soutěžích, účastnily se kulturních i společenských akcí,“ popisují s těžkým srdcem. Rodině poté hasiči vzkazují upřímnou soustrast. „Jste navždy v našich srdcích,“ dodali.

Video  Tragická nehoda u Kostelce nad Černými lesy  - David Malík
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání