Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krutý útok na Berounsku: Policie muže (60) obvinila z pokusu o vraždu!

Aktualizováno -
25. listopadu 2020
13:45
Autor: yks, VaB - 
23. listopadu 2020
22:39

Vážným zraněním skončil v pondělí v noci útok nožem v obci Tmaň na Berounsku. Na tamní ubytovně se nepohodli tři muži. Pobodaného muže (46) musel do Prahy transportovat vrtulník. Muž (60) byl obviněn z pokusu o vraždu. 

Pravděpodobně hádka vyprovokovala krvavý útok, ke kterému došlo na ubytovně v obci Tmaň na Berounsku. K místu spěchalo několik hlídek policie, záchranná služba a povolán byl i vrtulník. 

„Ve společných prostorech ubytovny došlo po vzájemné potyčce mezi dvěma muži k pobodání,“ řekl Blesku policejní mluvčí Pavel Truxa. „Ihned po incidentu byli zadrženi dva muži ve věku 39 a 60 let. Oba jsou v současné době umístěni v policejní cele,“ doplnila mluvčí Vlasta Suchánková. Později mluvčí upřesnila, že byl mladší muž propuštěn. 

"Bránil jsem se," řekl starší z nich, když ho odváděla policie, informovala TV Prima. Případ si převzalo Krajské ředitelství, policie upřesnila, že k incidentu došlo mezi třemi muži. Kriminalisté muže (60) obvinila z pokusu o vraždu. 

Obviněný muž navíc může skončit i ve vazbě, ta byla navrhnuta z důvodu, aby trestnou činnost neopakoval nebo se nevyhýbal trestnímu řízení. Ve středu o tom bude rozhovor Okresní soud v Berouně. 

K místu poté dorazil kriminalistický technik, který ohledal místo činu. Vrtulník zraněného muže transportoval do nemocncie. Ten utrpěl několik bodných ran a utrpěl vážná zranění. 

Video  Policisté zasahovali ve Tmani na Berounsku kvůli pobodání muže.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

y1xcvbnm ( 25. listopadu 2020 07:29 )

určitě to není chirurg z Bukurešti ale místní obyvatel a není to ubytovna ale bytovka , z ubytovny udělali domov důchodců

HeduleCedule ( 24. listopadu 2020 12:36 )

Jaká ubytovna? Je to normální bytovka. Škoda, že si autor článku není schopen zjistit takto triviální informaci...

Matos7 ( 24. listopadu 2020 11:25 )

Na obrázku je hned vidět, že jde o nějakého doktora. Patrne chirurg z kijeva nebo Bukurešti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání