Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bouračka kamionu a osobního vozu na Nymbursku: Muž v osobáku neměl šanci přežít, spolujezdkyně je těžce zraněná

Autor: jžk - 
18. listopadu 2020
13:19

Jeden člověk zemřel a jeden se vážně zranil při nehodě osobního a nákladního auta u Dymokur na Nymbursku. Řidič osobního auta zřejmě nedal nákladnímu autu přednost při vyjíždění z vedlejší silnice na hlavní.

O neštěstí informovaly policejní mluvčí Petra Potočná a mluvčí hasičů Vladimíra Kereková. Dva lidi museli hasiči podle Kerekové vyprošťovat, oba byli z osobního auta. „Muž ročník 1943 v osobním vozidle vjel pod kamion. Na místě utrpěl zranění neslučitelná se životem. Ve voze byla spolujezdkyně, která má těžké zranění, na místě je vrtulník," řekla Potočná. Přesná příčina nehody je předmětem šetření.

Spolujezdkyně utrpěla úraz nohy a páteře, po nezbytné péči a zafixování proti pohybu byla letecky transportována do vinohradské nemocnice v Praze, řekla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová. Řidič nákladního auta podle ní zraněn nebyl.

Smrtelná nehoda se stala na Nymbursku také ve čtvrtek. Mezi Nymburkem a Poděbrady se čelně srazilo osobní auto s nákladním. Řidič osobního vozu nehodu nepřežil.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání