Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bývalá miss Daniela měla srazit studentku Linh (†18): Odhodlala se k překvapivému kroku

Autor: jel - 
10. listopadu 2020
12:20

Koncem září došlo na jednom z bratislavských přechodů k tragické události. Luxusní SUV značky Range Rover tam srazilo mladou talentovanou studentku Linh, která byla na cestě od lékaře. Dívka i přes veškerou snahu lékařů zraněním podlehla. Drahý vůz měla údajně řídit bývalá miss a módní návrhářka Daniela Kralevich (35). Ta se měla po nehodě zhroutit a uzavřela se před světem. Nyní se ovšem objevil překvapivý příspěvek na jejím instagramu. Zrušila plánovanou svatbu!

Policie v případu zahájila trestní stíhání z přečinu usmrcení, nicméně zatím nevznesla obvinění proti konkrétní osobě. Podle soudního znalce, který s vyšetřovateli spolupracuje, na místě nehody nebyly nalezeny žádné stopy po brzdné dráze. Informaci přinesl slovenský server Nový Čas. Jestliže se prokáže vina, řidičce hrozí 2-5 let ve vězení.

Linh čekala příští rok maturita na gymnáziu, její okolí ji vnímalo jako milou, šikovnou a usměvavou dívku. V kolektivu byla oblíbená. Její život však zcela zbytečně vyhasl poté, co byla sražena na přechodu. Přestože ji přivolaní záchranáři oživovali více než hodinu, teenagerka svým zraněním podlehla.

Kralevich se prý po nehodě zhroutila a musela být převezena do nemocnice. Zablokovala si všechny sociální sítě a odmítá komunikovat se světem. Údajně se prý ani neomluvila rodině mladé studentky. „Nebojte se, ona s vámi bude mluvit, jakmile jí bude lépe. Ale ne dnes,“ řekla novinářům matka bývalé miss, která měla být v době nehody s Danielou v autě.

Nyní se na instagramu Kralevich, který je spravován jakýmsi adminem Kristianem, objevil překvapivý příspěvek. Text na černém pozadí oznámil Danieliným fanouškům, že se rozhodla zrušit chystanou svatbu!

„Milí přátelé a fanoušci, děkujeme za dárky a přání, které Dance posíláte k zásnubám. Danka se však, vzhledem k tragické situaci, rozhodla zásnuby a následnou svatbu zrušit. Děkujeme, že na ni myslíte,“ stojí v příspěvku.

pjotri ( 11. listopadu 2020 16:38 )

Na Slovensku? Kde žiješ? Totéž si všichni mysleli v případě Kuciaka, kde vrah přímo označil objednavatele a stejně je objednavatel nevinnej. Jinak toho kačera neznám.

Altingerka ( 10. listopadu 2020 15:12 )

Jestli se prokáže vina...tak tady je snad viník naprosto jasný, ne?🤢🤮

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání