Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Máma (38) se ztratila v národním parku: Po 12 dnech ji našli živou a zdravou!

Autor: jel - 
19. října 2020
21:22

Holly Suzanne Courtierová (38) se ztratila 6. října v Národním parku Zion v americkém Utahu. O dvanáct dní později strážci parku maminku našli díky tipu jednoho z návštěvníků. Našla se živá, co ale celé dny, kdy byla pohřešovaná, dělala, je záhadou.

Velké pátrání se rozjelo na začátku října. Holly údajně poté, co přišla o práci chůvy, vyrazila na výlet po amerických národních parcích. Když se nedostavila na místo srazu se svou dcerou, začalo to být podezřelé. Její auto potom našli mimo vyznačenou silnici a začalo pátrání.

Strážci parku a skupiny dobrovolníků hledali paní Courtierovou déle než týden. Nakonec se našla díky tomu, že náhodný návštěvník zavolal, že pohřešovanou ženu vidí.

Sestra ztracené ženy uvedla, že se Holly našla živá a zdravá, ale bude potřebovat nákladnou lékařskou péči. Jak rozsáhlá jsou její zranění či kde se celou dobu nacházela, však neuvedla.

Dcera paní Courtierové, Kailey Chambersová, poděkovala prostřednictví Daily Mailu všem za podporu a pomoc při hledání. „Chci všem poděkovat. Nikdy nezapomenu na lidi, kteří pomohli k tomuto zázraku. Nikdy jsem hledání mámy nevzdala, i když situace nevypadala vůbec nadějně. Moc ji miluji a jsem vděčná, že ji Bůh přivedl zpět domů,“ řekla Kailey. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání