Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pátrání po Aleně z Olešnice skončilo: Žena byla nalezena mrtvá

Aktualizováno -
9. října 2020
20:01
Autor: chal, rc, ČTK - 
9. října 2020
14:01

Policie po dvou dnech odvolala pátrání po pohřešované dvaatřicetileté  Aleně ze Semilska. V pátek její bezvládné tělo kolem 12:30 objevila skupina dobrovolníků, kteří se ji na vlastní pěst vypravili hledat. Žena byla naposledy viděna v pondělí v Trutnově. 

Tragicky skončilo pátrání po Aleně P. z Olešnice na Semilsku. Pohřešovaná žena, která v neděli odešla ze svého bydliště, kde žila se svým přítelem, byla nalezena mrtvá. Její bezvládné tělo bylo nalezeno v pátek půl hodiny po poledni dobrovolníky, kteří po ní pátrali. 

"Přivolaný lékař ji následně prohlásil za mrtvou. Policisté, kteří nyní nález těla dokumentují, nařídí provést u zemřelé soudní pitvu. Jde o standardní postup v případě nálezu těla ve volném terénu. Další informace s ohledem na rodinu ženy zveřejňovat nebudeme," uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Policie pátrání po ženě, která trpěla depresemi, vyhlásila ve středu. Poslední stopou byl kamerový záznam z náměstí v Turnově, který Alenu zachytil v pondělí 5. října, a zároveň její auto, které policisté v úterý našli zaparkované na lesním parkovišti asi dva kilometry od Alenina bydliště. 

XYZ3 ( 9. října 2020 14:56 )

Tak Olešnice nebo Olešná?. Nedivím se, že má deprese -koronáč, počasí.. Nezlehčuji, jen konstatuji,ale doufám, že se najde v pořádku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání