Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž zavraždil syna (†3) a manželku: S jejich mrtvolami žil dva týdny, než se ubodal

Autor: shp - 
9. října 2020
16:13

K obrovské rodinné tragédii došlo v londýnském Brentfordu. Podle policie tam otec Kuha Raj Sithamparanathan (†42) zavraždil svou ženu Poornu Kaameshwari Sivarajovou (†36) i syna Kailashe Kuhu Raje (†3). S jejich mrtvolami pak žil asi dva týdny, než na místo dorazili strážci zákona. Pak do sebe zabodl nůž.

Daily Mail uvedl, že podle policie byli matka se synem „mrtví už nějaký čas“. Šlo přitom o až dva týdny. Naposledy je viděli živé a zdravé 21. září. Strážci zákona do domu v Brentfordu přispěchali včera poté, co Scotland Yard obdržel vyděšený telefonát od příbuzného ženy, který se o ni a jejího syna strachoval.

Otec se ubodal před policisty

Když se policie dostala dovnitř bytu, Kuha Raj Sithamparanathan se pobodal. Záchranáři se mu snažili pomoci, ale bylo již pozdě. Muž spáchal sebevraždu. Jeho manželka a syn byli po smrti mnohem déle. V bytě byl objeven mrtvý i černý pes plemene cockapoo (kříženec kokršpaněla a pudla – pozn. redakce).

Policie případ vyšetřuje jako dvojnásobnou vraždu a sebevraždu. Nepodezřívá nikoho dalšího, že by byl do věci zapleten. Pár, který se bral v roce 2015 v Kuala Lumpuru na honosné svatbě, se podle sousedů v poslední době hodně hádal. V domě, kde žili, se z jejich bytu nesl neustálý křik.

Hádky během karantény

Věci se mezi nimi zhoršily. Zvláště během karantény,“ řekl webu jeden ze sousedů. „Během karantény se hádali, ale to je u rodin normální. Jeden týden tam bylo ale velmi ticho,“ dodal Fahad Alsharamy. „Je to tragédie,“ okomentovala událost sousedka Jamila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání