Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

„Jděte do p*dele,“ hulákal opilec na zásahovou jednotku: Předtím vyhrožoval manželce likvidací

Autor: VaB - 
6. října 2020
17:50

Muž vyhrožoval své manželce likvidací, dokonce ji i napadal. Jelikož je majitelem několika zbraní, sebrat ho musela zásahová jednotka z Královehradeckého kraje. Při zatýkání jim nadával, byl navíc opilý. Skončil ve vazbě. 

Pořádné drama zažila žena z Trutnovska, které její manžel (71) vyhrožoval likvidací, před tím jí stihl ještě napadnout. Vše proto ze strachu oznámila na linku 158. K místu rovnou vyrazila zásahová jednotka, muž je totiž držitelem zbraní! 

Policie proto nechtěla nic podcenit a pro muže si tak došli drsní borci ze zásahovky. Podle videa muž ležel po zásahu u zahradního domku na zemi, policisty podle videa posílal do určitých partií lidského těla. „V době zadržení byl muž pod vlivem alkoholu. Nadýchal 1,7 promile,“ upřesnila mluvčí policie Iva Kormošová.  

Jednasedmdesátiletý muž je obviněn ze dvou trestných činů - těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a týrání osoby žijící ve společné domácnosti. Za tyto činy mu hrozí až desetiletý pobyt ve vězení.

Video  Zadržení muže zásahovou jednotkou.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Kromě legálně držených střelných zbraní jsme u něho našli ještě zbraně bez registrace. Tyto zbraně jsme předali k odbornému zkoumání, na jehož výsledku se rozhodne, zda se nejedná navíc o nedovolené ozbrojování,“ dodala mluvčí s tím, že muž byl vzat do vazby.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání