Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Partička v Aši brutálně zmlátila dva muže: Došla si pro ně zásahovka!

Autor: VaB - 
3. září 2020
19:15

Pět mužů šlo v Aši do baru s konkrétním důvodem, pití alkoholu to ale nebylo. Napadli tam dva muže, do kterých kopali a mlátili pěstmi. Kriminalisté začali na případě pracovat, nakonec si pro pětici mužů došli hoši ze zásahové jednotky.

21. srpna vešlo pět můžu do herny v Aši, měli k tomu jeden jediný důvod, chtěli tam dvěma mužům způsobit těžkou újmu na zdraví. Opakovaně je mlátili pěstmi a kopy do celého těla, napadená dvojice skončila v nemocnici. 

Na případu okamžitě začali pracovat kriminalisté z odboru obecné kriminality Karlovarského kraje. Na konci srpna provedli na různých místech v Karlovarském kraji ve spolupráci z plzeňskou zásahovou jednotkou zadržení útočníků. Zadrželi tak pět mužů ve věku od 19 do 43 let.

Video  Partička v Aši brutálně zmlátila dva muže: Došla si pro ně zásahovka!  - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Následně zahájili jejich trestní stíhání a obvinili je ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu spáchaného formou spolupachatelství,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Muž (35) byl dále obviněn z přečinu výtržnictví, za toto byl v uplynulých letech navíc odsouzen.

Muže navíc soudce poslal do vazby. Všem obviněným za tento skutek hrozí v případě prokázání viny trest až dvanácti let vězení. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání